Qui som?

Història

La llar d’infants Quitxalla va néixer l’any 1987. Vàrem començar el nostre projecte educatiu al carrer nord número 35 i posteriorment ens vam traslladar al passatge ponent número 10 per tal d’oferir als infants noves i millors instal·lacions.

De totes maneres part de l’equip de la Quitxalla provenia del parvulari “Vailets” el qual feia escola a Sant Boi des de feia més de 30 anys. Gràcies a això, ja hem tingut matriculats a fills d’ exalumnes, la qual cosa omple d’orgull a l’escola i ens ajuda a seguir amb el nostre projecte educatiu.

Gràcies per la confiança dipositada en nosaltres, famílies!

Qui som?

Som una llar d’infants de titularitat privada que acull a nens i nenes de quatre mesos a tres anys.

El nostre equip educatiu, que compleix amb la titulació exigida per la Generalitat, valora, per sobre de tot, a l’ infant i li ofereix un entorn relaxat en el qual poder descobrir nous aprenentatges.

L’escola acull a infants amb necessitats educatives especials, així que donem molta importància a l’atenció individualitzada, ja que cada nen i nena és diferent i som les mestres les que ens adaptem al ritme de cadascú i no al revés.

La llengua vehicular de l’escola és el català.

Com treballem?

El nostre projecte educatiu es basa a educar estimulant i optimitzant el desenvolupament global dels nens i nenes, respectant la diversitat de cadascú.

Creiem en l’aprenentatge a través del joc, les cançons, l’experimentació, l’exploració, la manipulació, etc. sense oblidar en cap moment els sentiments i les emocions.